Следвайте Гласове в ТелеграмВ студиото на Тази сутрин“ по БТВ се

...
Следвайте Гласове в ТелеграмВ студиото на Тази сутрин“ по БТВ се
Коментари Харесай

Ангел Георгиев: Градският транспорт в Пловдив е символ на фиаското в управлението на града

Следвайте " Гласове " в Телеграм

В студиото на „ Тази заран “ по БТВ се организира спор с присъединяване на претендентите за кмет на град Пловдив. От политическа партия „ Възраждане “ взе участие Ангел Георгиев. Той е правист с професионален опит в интернационалните компании, депутат от 47, 48 и 49 Народно заседание от парламентарната група на „ Възраждане “.

По поставената в дебата тематика с казуса с публичния превоз в Пловдив, Ангел Георгиев разяснява, че първото, което би трябвало да се направи, е изрично да има надзор и договорите да се съблюдават такива, каквито са, тъй като всички знаем какъв брой нередности има в градския превоз в Пловдив, само че не знаем за случаи компаниите да са санкционирани, да са им сложени надлежно условия, да има условия всичко да се съблюдава както е подписано по контракт.

Напротив - компаниите са оставени на процедура да вършат каквото им е угодно, да печелят за сметка на намаленото качество на градския превоз. Трябва да има и повече рейсове по линиите, тъй като сега са препълнени, би трябвало да работят и климатиците.

Отделно градският превоз в Пловдив е знак на фиаското, което направиха ГЕРБ в ръководството на Пловдив - там бяха дадени над 30 милиона и надлежно безусловно тези средства потънаха и пловдивчани бяха ограбени. Ние сме планували редица ограничения за усъвършенстване на градския превоз - една от най-важните е консолидираното на прилежащите села в системата на градския превоз, които са в общините Родопи, Марица, тъй като сега градският превоз не стига до тях, а там живеят  хора, които ежедневно пътуват до Пловдив. И това е една от аргументите за тапите в града. “, разяснява Ангел Георгиев, претендентът за кмет от „ Възраждане “.

" Възраждане "  е с номер 42 в бюлетината!

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!

 

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР